Kemer Plajlarında Yağmur Molası

Kemer Plajlarında Yağmur Molası
Antalya'nın Kemer ilçesi sahilleri, aniden bastıran sağanak yağmur sebebiyle boşaldı. Güneşlenmek için plaja gelen turistler, apar topar otellerine döndü.

- Antalya'nın Kemer ilçesi sahilleri, aniden bastıran sağanak yağmur sebebiyle boşaldı. Güneşlenmek için plaja gelen turistler, apar topar otellerine döndü.

Kemer sahilinde güneşlenmekte olan yerli ve yabancı turistler, saat 11.00 sıralarında başlayan yağmurdan kaçmak için adeta birbiriyle yarıştı. Özellikle çocukların ve yaşlı turistlere güç anlar yaşadığı yağmurun, Kemer'in bütün beldelerini etkiledi.

Sağanak yağış sırasında Antalya Muğla D-400 Karayolunda trafik zaman zaman güç koşullarda ilerledi. Meydana gelen maddi hasarlı kazalarda ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

KEMER PLAJLARINDA YAĞMUR MOLASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.