Ak Parti Edremit İlçe Kongresi Yapıldı

Ak Parti Edremit İlçe Kongresi Yapıldı
Balıkesir'in Edremit Ak Parti ilçe kongresinde başkanlığa seçildi.

Balıkesir'in Edremit Ak Parti ilçe kongresinde başkanlığa Harun Yüzüak seçildi.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda Hasan Şafak'ın divan başkanlığındaki divan kurulu, İsmail Maçin, Ayhan İnal, Turgay Aydın ve Dinçer Orkan'dan oluştu.

Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Balıkesir milletvekilleri Cemalettin Öztaylan, Tülay Pabuçcu, Ali Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, diğer ilçe, belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Mevcut ilçe başkanı İsmail Doğdu'nun aday almadığı genel kurulda, Avukat Harun Yüzüak ile Harita Mühendisi Levent Akdeniz yarıştı. 353 delegenin katıldığı kongrede Harun Yüzüak’a 182, Levent Akdeniz’e ise 170 oy çıkarken 1 oy geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Harun Yüzüak, “Yüzümüzün akıyla çıktık. Tüm halkımız ve partililerimizi kucaklıyorum. Artık seçimlerimiz geride kaldı. Bundan sonra hizmet üretme zamanı. Bana ve ekibimizi bu göreve layık gören delegelerimize şükran borçluyuz. Kimsenin değil,delegemizin dediği oldu”şeklinde konuştu.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Harun Yüzüak(başkan), Ümmet Gökdağ, Ekrem Umutlu, Aygün Gürbaş, Ali Üretmen, Ali Şenol Sözer, Yücel Güner, Kenan Aktaş, Fatma Nuran, Nazım Sümer, Ahmet Ateş, Murat İşçan, Mustafa Çakmakçı, Harun Oran, Zekeriya Bulut, Uğur Binvir, Ayhan Güretkin, Şükran Girginer, İsmail Çetinkaya, Davut Sağlam, Mustafa Aydoğan, Gökhan Yüksel, Selami Kırık, Hüseyin Ortekin, Engin Malay, Salim Özkan, Abdurrahman Bayram, Nazmi Akgün, Şerafettin Durkun ve İzzet Karabulut.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.