Kahramanmaraş’ta 200 Kiloluk Fatma Dağlı Yatağa Mahkûm Oldu!

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşayan 48 yaşındaki Fatma Dağlı, yaklaşık 200 kiloluk vücut ağırlığı nedeniyle artık kendi başına hareket edemez hale geldi.

Günlük ihtiyaçlarını karşılayamayan Dağlı, 5-6 kişinin yardımıyla evden çıkarılabiliyor.

Aşırı kilo nedeniyle yatağa bağımlı yaşam sürdüren Fatma Dağlı, tedavi olmak istediğini ancak hastanelerin kendisini kabul etmediğini ifade ediyor. Durumu ağırlaşan kadına, mahalle sakinleri gönüllü olarak destek veriyor.

Komşularının çektiği yardım videosunda yer alan ifadeler ise durumun vahametini gözler önüne seriyor:

“Kadının durumu çok kötü, hastaneler kabul etmiyor. Zaten bizim verdiğimiz evde oturuyor. Mahalleli olarak elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz. Sağlık durumu hiç iyi değil, tedavi görmesi gerekiyor ama hiçbir geliri yok. Yanında sadece 14 yaşında bir çocuğu var, ona o bakıyor.”

Fatma Dağlı, devlet ve hayırseverlerden yardım çağrısında bulunurken, tek hayalinin sağlığına kavuşup yeniden ayağa kalkabilmek olduğunu söylüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haber Haberleri