Şişli'de yol verme kavgası: 2 ölü

Şişli'de 2 gün önce yol verme yüzünden tartıştığı 2 kişi tarafından dövülen şahıs, sabah saatlerinde yolunu kestiği şahıslara kurşun yağdırdı. Vücutlarına çok sayıda kurşun isabet eden 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 08.40 sıralarında Halide Edip Adıvar Mahallesi Kestanelik Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Ercan Durmuş ve Ali Oğuz (31) isimli şahıslar 2 gün önce yol verme nedeniyle bir kişi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Durmuş ve Oğuz, şahsı dövmeye başladı. Durmuş ve Oğuz'un elinden kurtulan şahıs, intikamını almak için bu sabah harekete geçti. Sokak üzerinde kendisini döven şahısların önünü kesen şüpheli, belindeki silahı çıkartarak Ercan Durmuş ve Ali Oğuz'un üzerine kurşun yağdırdı.

Zanlı olayın ardından kaçarken, Durmuş ve Oğuz kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Durmuş ve Oğuz'un öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, yerde çok sayıda boş kovan bulurken, acı haberi alan ölenlerin yakınları da olay yerine geldi. Acılı aileler gözyaşlarına boğuldu.

Bir görgü tanığı yaklaşık 10 el ateş edildiğini duyduğunu belirterek, "Adamın silahını beline takıp, kaçtığını gördüm" dedi.

2 çocuk babası Ercan Durmuş'un eşinin yeniden hamile olduğu öğrenildi. Durmuş'un, olay sırasında belindeki silahı çıkartarak kendilerini savunmak istediği, ancak silahının tutukluk yaptığı iddia edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, zanlının karakola giderek teslim olduğu öne sürüldü.

 (İHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ulusal Haberleri