Patlama sırasında röportajdaydılar!

Bursa'da kendini patlatan kadın canlı bombanın otobüs terminalindeki görüntüleri ve patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'da kendini patlatan kadın canlı bombanın otobüs terminalindeki görüntüleri ve patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'da kendini patlatan kadın canlı bombanın otobüs terminalindeki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şehir dışından Bursa'ya gelen kadın teröristin adres sorduğu ve ardından bir taksiye bindiği görüldü.

Öte yandan, saldırı, olay yerine yakın bir noktada röportaj yapan "Ne bu la TV" kamerasına yansıdı. Ortalığın toz duman olduğu görüntülerde vatandaşların panik içinde kaçışmaları da yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ulusal Haberleri