İstanbul trafiğini rahatlatacak çalışma

İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biri olan Mahmutbey Gişeleri'ni serbest geçiş haline getirmek için çalışmalar başladı.

İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu noktalardan biri olan Mahmutbey Gişeleri'ni serbest geçiş haline getirmek için çalışmalar başladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bulunan ve araçların ortak geçiş yapabildiği serbest geçiş sisteminin çalışmaları kapsamında bir gişe sökülüp serbest geçişe açılırken, diğer gişelerin de kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde kilometreleri bulan uzunluktaki araç kuyrukları ile trafik yoğunluğunun gişelerin kaldırılmasıyla beraber azalması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ulusal Haberleri