Bodrum’daki yangın söndürüldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otellere yakın bir bölgede ormanlık alanda çıkan yangın 5 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yalıçiftlik Mahallesi'nde otellere yakın bir bölgede saat 14.00 sıralarında çıkan orman yangını, bir anda tüm ormanı sardı. Rüzgarın da etkisiyle birlikte yaklaşık 10 hektarlık orman kül oldu. Yüzlerce çam ağacının yandığı bölgede 10 arazöz, 8 itfaiye aracı, 3 iş makinası, 60 orman işçisi ve çevrede bulunan çok sayıda otel personeli yangına müdahale etti. Ormanı kaplayan alevler yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından akşam saatlerinde söndürüldü. Yangının çıktığı bölgede bulunan tatil köyünün 90 çalışanı da yangın tüpleri ile itfaiye ekiplerine yardım etti. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ulusal Haberleri