Askeri birliğe roketli saldırı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir askeri birliğe roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, Çukurca ilçesi girişindeki Asayiş Tepe bölgesinde bulunan askeri birliğe roketli saldırı yapıldığını belirtti. Askerlerin anında karşılık verdiğini belirten Vali Türker, askeri birlik yakınlarına 2 roketin düştüğünü ancak can kaybı ve yaralanma yaşanmadığını belirtti. Türker, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.
Saldırı ve sonrasında ilçenin silah sesleri ile yankılandığı, ilçe sakinlerinin evlerinden dışarı çıkamadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ulusal Haberleri