Kahramanmaraşspor’da 2 aylık süreçte inanılmaz çöküş

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Şubat ve Mart ayında oynadığı maçlarda taraftarlarını oldukça üzen bir performans sergiledi. Kırmızı Beyazlı ekip, bu süreçte çıktığı maçlardan 2 galibiyet, 2 berberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, son haftalarda gösterdiği kötü performans ile potansiyelinin oldukça altında kalan bir görüntü çizdi. 2020-2021 futbol sezonuna play-off hedefi ile giren Kırmızı Beyazlı ekip, oynadığı maçlarda dalgalı bir performans ortaya koydu.

Ligde oynanan 28 maç sonrasında 31 puan ile 11’nci sırada kendisine yer bulabilen Kırmızı Beyazlı ekip, ligin ikinci yarısında gösterdiği kötü performans ile taraftarlarını ve camiayı oldukça üzdü.

YÖNETİM İSTİFA ETTİ, TEKNİK DİREKTÖR GÖREVİ BIRAKTI

Lige play-off hedefi ile başlayan Kahramanmaraşspor, ligin ilk haftalarında inişli çıkışlı performans sergiledi. Ligin ilerleyen haftalarında yönetim krizi ile karşı karşıya kalan Kahramanmaraşspor'da başkan Fatih Mehmet Ceyhan'ın görevinden istifa etmesi, camiaya adeta soğuk duş etkisi yarattı. Ceyhan'ın istifasının ardından da teknik direktör Sinan Yücer de görevini bırakmasının ardından futbolcular moral ve motivasyon açısından olumsuz etkilendi. Yaşanan bu durum, Kırmızı Beyazlı ekibin ligde son haftalarda kötü sonuçlar almasına yol açtı. 

SON 2 AYDA OYNAN KARŞILAŞMALARDA TAKIM DİBE ÇÖKTÜ

Mücadele ettiği ligde belirli dönemlerde kaliteli oyunlar ortaya koyan Kahramanmaraşspor, Şubat ve Mart ayında oynanan lig maçlarında ise adeta dibi gördü. Bu süreçte sahaya çıktığı 10 lig maçında sahadan 6 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Kırmızı Beyazlı ekip, evindeki avantajı da rakiplerine verdi. Oynan 10 maçta kalesine gelen atakları savunamayan Kahramanmaraşspor, bu karşılaşmalarda kalesinde toplam 21 gol görerek savunma anlayışında da kötü performans sergiledi. Hücum konusunda sıkıntılar çeken Akdeniz Aslanları, 10 lig maçında ise rakip kalelere 11 gol gönderebildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri