Bolu’da sürdürdüğü kamp çalışmalarına devam eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da futbolcular başarıdan emin. Takımda çok iyi bir arkadaşlık havası olduğunu belirten oyuncular taraftardan destek istiyor. Çok kaliteli oyuncuların yanı sıra iyi bir yönetim ve teknik heyet olduğunu belirten çiçeği burnunda transferlerin açıklamaları şu şekilde;
Taylan; “Bu yapılanmanın içinde olmaktan gurur duyuyorum”
Genç kalecimiz Ahmet’in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmasının ardından bu bölgeyi iyi bir eldivenle doldurmak isteyen kırmızı beyazlıların Yeni Malatyaspor’dan transfer ettiği Taylan Aydoğan; “Kahramanmaraşspor sıkıntılar içerisinde yepyeni bir yapılanmaya girdi. Bu yapılanmanın içerisinde ben kendi adıma konuşursam gerçekten onurlu ve son derece mutluyum. Burada olmamda emeği geçen herkese buradan saygılarımı gönderiyor, teşekkür ediyorum.Hani başkanımız olsun, sportif direktörümüz olsun, as başkanımız işte hocalarımız yani buraya hepimiz başarıyı elde etmek için geldik.Bundan dolayı da güzel de bir kamp ortamı geçiriyoruz . İnşallah hepimiz için hayırlısı olur diyorum. Ben Kahramanmaraş’ta rakip olarak oynadım, Malatyaspor’daydım o zaman. Takımına sahip çıkacak, başarı elde ettiğimiz zaman tribünleri dolduracak bir taraftarımız olduğunu biliyorum. Taraftara buradan şunu söylüyorum bizi sabırsızlıkla bekliyorlar bizde gerçekten onlarla ilk buluşacağımız günü bekliyoruz. Yani ben şu anda bile heyecanlıyım bunu söylerken. İnşallah hep birlikte camia olarak taraftarımızla, futbolcu arkadaşlarımızla, teknik heyetle ve yönetimimizle hep birlikte inşallah bu sene başarıya gideceğiz diye düşünüyorum.”
Adem; “KMS ‘yi hak ettiği yerlere taşıyacağız”
1461 Trabzonspor forması ile geçtiğimiz yıllarda adından söz ettiren Adem Aydın; “Kesinlikle buraya geldiğim için çok mutluyum. Böyle bir ortamı bizlere sağladıkları için kulüp başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza ben ve arkadaşlarım inanıyoruz.”
Onur; “Taraftardan destek bekliyoruz”
Geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığımız Yalıspor’dan transfer edilen Onur Berber;
“Özellikle benim burada olmamı sağlayan yönetimime ve İlter abime çok teşekkür ederim.Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Arkadaşlarımız her geçen gün daha iyi oluyor. Yönetimimizin bize bakış açısı çok iyi. Hocalarımız çok iyi niyetli. Bize tek düşen bu takımı hedeflediği doğrultuya ulaştırmak ve ligin sonunda şampiyonluk hedefini göğüslemektir.Taraftarımızdan da tüm maçlarda 90 dk boyunca bizlere destek vermelerini isteriz. Biz kanımızın son damlasına kadar Kahramanmaraşspor formasını en iyi şekilde göğüsleyeceğiz, taşıyacağız ve hedeflediğimiz doğrultuda şampiyon olacağız.”
Fahrettin; “Kafamda hiç şüphe yok”
Yine 1461 Trabzonspor’dan transfer edilen oyunculardan Fahrettin Bıyıklı;
“Kahramanmaraş’a geldiğim için kafamda hiçbir şüphe yok, mutluyum. İyi bir yeri tercih ettiğime inanıyorum. Kahramanmaraş, şehir olarak kesinlikle başarıya has bir yer. Zaten 3.lig deydi. İnşallah bu sene hedefe ulaşıp yani halkın da beklentilerine cevap vereceğimize inanıyorum. İnşallah hayırlısı olur, takım olarak yeni bir takımız ama uyum sürecini erken atlattığımıza inanıyorum. Yani bunu başaracak güce sahibiz diye düşünüyorum.”
Gökhan Dökücü