Kahramanmaraşspor, Hacettepe’yi konuk edecek

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 25’nci haftasında Kahramanmaraşspor, sahasında Hacettepe’yi yarın saat 13.00’te konuk edecek.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 25’nci hafta maçları yarın oynanacak birbirinden zorlu maçlarla devam edecek. Yarın saat 13.00’te kendi evinde Hacettepe ile karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor’da maçın hazırlıkları tamamladı. Son günlerde yönetimsel sorunlarla baş etmek zorunda kalan Kahramanmaraşspor’da başkan Fatih Mehmet Ceyhan ve teknik direktör Sinan Yücer’in istifası camiada şok etkisi yaparken, futbolcuların bu gelişmeden sonra moral olarak geriye düştüğü ifade edildi.

HER İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Kahramanmaraşspor ile Hacettepe arasında bugüne kadar 10 maç oynandı ve bu maçlarda Hacettepe’nin bariz üstünlüğü bulunuyor. Ankara ekibi, oynanan 10 maçın 6’sında sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, Kahramanmaraşspor ise sadece 1 kez rakibini yenmeyi başardı. Bunun yanında 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada Kahramanmaraşspor, rakibinin kalesine 8 gol gönderirken, Hacettepe ise bu gollere 15 gol ile cevap verdi.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ SON 5 MAÇ PERFORMANSI

Kahramanmaraşspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, Hacettepe de ligde oynadığı son 5 karşılaşmadan sahadan 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile ayrıldı. Kahramanmaraşspor, lig tablosunda 27 puan ile 11’nci sırada yer alırken, Hacettepe ise 13 puan ile 18’nci sırada kendisine yer buldu.

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih/Saat: 24.02.2021/13.00

Stat: 12 Şubat Stadı

Hakemler: Ferhat Kestanlıoğlu (Orta hakem), Kürşathan Akın (Yardımcı hakem), Muratcan Ilgaz (Yardımcı hakem), Mehmet Çağatay Lakot (Dördüncü hakem)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri