Kahramanmaraşspor, Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 4’ncü haftasında Kahramanmaraşspor ile Bayburt Özel İdarespor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 15.30’da Osmaniye 7 Ocak Stadyumu’nda oynanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4’ncü haftanın perdesi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Ligde oynadığı 3 maçı da kaybeden Kahramanmaraşspor, kötü gidişatı durdurabilmek için Bayburt Özel İdarespor karşısına çıkacak ve alacağı galibiyetle kara bulutları dağıtarak dikine ivme kazanmak istiyor.

Bu sezon oynadığı 3 maçtan da sahadan yenilgi almadan sahadan ayrılan Bayburt Özel İdarespor ise, maça 3 puan parolası ile çıkacak ve zirve yürüyüşünü sürdürerek haftayı kayıpsız atlatmak istiyor.

Kahramanmaraşspor ile Bayburt Özel İdarespor, lig tarihinde birbirlerine 2 kez rakip olurken, bu karşılaşmaların biri Kahramanmaraşspor üstünlüğü ile sona ererken, bir karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Kahramanmaraşspor, ligde çıktığı 3 karşılaşmanın hepsinde sahadan yenilgi ile ayrılırken, bu maçlarda kalesinde 10 gol görürken, rakip kalelere sadece 2 gol gönderebildi. Bayburt Özel İdarespor ise ligdeki 3 maçından 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Sarı Siyahlı ekip rakip kaleye 5 gol gönderirken, kalesinde ise 2 gole engel olamadı.

Kahramanmaraşspor, 3 hafta sonunda puansız -8 averaj ile 19’ncu sırada yer alırken, Bayburt Özel İdarespor ise 7 puan ve +3 averaj ile 7’nci sırada yer alıyor.

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih/Saat: 26.09.2021/ 15.30

Stat: Osmaniye 7 Ocak Stadyumu

Hakemler: Ahmet Ecevit (Orta Hakem), Hakan Erkan (Yardımcı Hakem), Oğuzhan Karaçoban (Yardımcı Hakem), Hakan Basık (Dördüncü Hakem)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri