Gün, Kardeşlik Ve Barış Günü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser terör olaylarını kınadı.

                                         

 

Ülkemizin Bazı Bölgelerinde Yaşanan Terör Olaylarında Şehit Olan Asker Ve Polislerimize Allahtan Rahmet, Ailelerine Sabırlar Niyaz Ederek, Şehitlerimizi Rahmet Ve Saygıyla Anıyoruz.

Ülkemizin Yaşamış Olduğu Şu Sıkıntılı Günlerde Herkesin Daha Sorumlu , Dikkatli Ve Aklı Selim Davranması Gerekiyor. Eminim Ki Sorumluluk Sahibi Herkes Te Böyle Davranacaktır. Böyle Günlerde Konuşmalarımıza, Davranışlarımıza Dikkat Edip Yapıcı Olmak Herşeyin Başında Gelmektedir.

  Bu Ülke Topraklarında  Türk’te, Kürt’te ,Sünni’de  Alevi’de  Yaşamakta.Böyle Günlerde Hepimizin Birlik,Beraberlik Ve Kardeşlik İçinde Olması Gerekir.Gün Dayanışma İçinde Olma Günüdür.    Bizler Burada Barışın Ve Dostuğun Temsilcileriyiz. Kahramanmaraş Halkı Olarak, Misafir Edeceğimiz Rakibimizi  En İyi Şekilde Ağırlayacağız.

  Geçen Sezon Görev Aldığım Diyarbekirspor’da Kulüp Başkanı Ve Yönetim Olarak  Bizlere Gösterdikleri İlgi Ve Samimiyetlerine Müteşekkir Oldum. Hatta Şuanda Kadrosunda Geçtiğimiz Sezonlarda Kahramanmaraşspor Ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespora  Büyük Hizmetleri Bulunan Futbolcu Kardeşlerimizde Bulunmaktadır.

Pazar Günü Oynanacak Olan  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor- Diyarbekirspor A.Ş Maçının Dostluk Ve Kardeşlik İçerisinde Oynanması İçin   Kahramanmaraş Halkının Misafirperverliğini De  Göstererek Rakibimizi  En İyi Şekilde Şehrimizde Ağırlayacağımızdan Dolayı Şimdiden  Maça Gelen Taraftarlarımıza Teşekkür Ederim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri