Büyükler Güreş Takımı Kuruldu

Kahramanmaraş Belediyespor’un yeni kurulan profesyonel Büyükler Güreş Takımı belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Kahramanmaraş Belediyespor Büyükler Güreş Takımı güreşçileri Belediye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Güreş Antrenörleri Ramazan Alabacak ve Sıddık Demir ile Güreş Teknik Menajeri Harun Doğan olmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret ettiler.

Güreş 1. liginde mücadele edecek olan Büyükler Güreş Takımı’nda Avrupa ve Dünya şampiyonalarında boy göstermiş güreşçiler yer alıyor. Hedefinde şampiyonluk olan Kahramanmaraş Belediyespor Büyükler Güreş Takımı profesyonel olarak müsabakalara katılacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri