Bursaspor ikinci bayramı yaşamak istiyor

Bursaspor'un bayramlaşma töreninde konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Manisaspor'u da yenerek ikinci bayramı yaşamak istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı Kulübün Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Patronu Ertuğrul Sağlam, yönetim ile divan kurulu üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar Özlüce Tesisleri'ndeki bayramlaşmada bir araya geldi. Taraftarlar el sıkıştıkları futbolcularla, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Karnaval havasında geçen bayramlaşma töreninde taraftarlar, Sağlam'a yoğun ilgi gösterildi.

Başkan Yazıcı ile bayramlaşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Yarınki maçı da yenip, ikinci bayramı yaşamak istiyoruz" dedi.

Taraftarlar, bayramlaşma töreninin ardından yarınki deplasman için Manisa'ya hareket eden Yeşil-beyazlı kafileyi, alkış ve tezahüratlarla uğurladı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri