Veysi Kaynak sahada!

TBMM, 23. Dönem AK Parti milletvekili Av.Veysi Kaynak, adaylardan daha çok çalışıyor ve sahadan çıkmıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23. Dönem AK Parti milletvekili Av.Veysi Kaynak, adaylardan daha çok çalışıyor ve sahadan çıkmıyor.

12 Haziran genel seçimlerinde, listede ismi bulunmamasına rağmen, listede ismi varmış gibi seçim çalışmalarına katılan, esnaf ziyaretlerini sürdüren Kaynak, arkadaşlarına destek ve partiyi güçlendirmek adına bir nefer gibi çalışacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ı AK Partinin kalesi kabul eden, kent insanının başbakan Erdoğan’a bağlılığını ve sevgisin idile getiren Kaynak, “Biz baştan söyledik,  milletvekili olsak da olmasak da, bu partinin bir neferi gibi çalışmaya söz verdik. Bu parti, bu şehir bizim. Tüm aday arkadaşlarımızla birlikte, diğer siyasetçi dostlarımız hep birlikte, el-emle vererek, 12 Haziran seçimlerinde sahadan 8-0 ayrılmak için sözleştik”  dedi.

Kaynak, Kahramanmaraş’ın Başbakan Erdoğan’ı sabırsızlıkla beklediğini, çok özlediğini, bu sebeple de oyunu 12 Haziran’da götürüp AK Partiye vereceğini iddia etti.

Partililer ise, “Kaynak’a helal olsun. Siyasetçi dediğin böyle olur. Aday gösterilmediği halde, gösterilmiş gibi, 123 Haziran’da yeniden meclise gidecekmiş gibi çalışıyor, tebrik ederiz!” demekten kendilerini alamıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri