SP Genel Başkanı Kamalak GTO'yu Ziyaret Etti

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziantep İl Yöneticileriyle birlikte Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan’ı ziyaret etti.

SP Genel Başkan Mustafa Kamalak, parti olarak sivil toplum kuruluşlarının her alanda belirtecekleri görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirtti. Kamalak, “Parti olarak, ülke meselelerini ve çözüm yollarını sivil toplum kuruluşlarıyla da istişare etmenin gerekliliğine inanıyoruz. Bugün Gaziantep Ticaret Odası yöneticileriyle birlikteyiz ve kendileriyle Gaziantep’in ve bölgedeki gelişmelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan da, SP Genel Başkan Mustafa Kamalak’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Sadece parlamentoda temsil edilen değil, temsil edilmeyen siyasi partilerimizin de görüş ve önerileri son derece önemlidir. Ülkenin vizyonu için ülkenin sıçraması için partilerimizin ortaya koyduğu önerilerin tartışılması gerektiği kanaatindeyiz. SP Genel Başkanını ve il yöneticilerini Gaziantep Ticaret Odası çatısı altında görmek, kendilerinin şuandaki gelişmeler ile ilgili düşüncelerinden faydalanmak bizim için büyük bir kazanım olacaktır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri