Kaçar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Kahramanmaraş 5.sıra milletvekili adayı Sevde Beyazıt Kaçar çalışmalarına Gece gündüz devam ediyor.

Samimi, sempatik ve mütevazı davranışları ile halkın gönlüne fetheden Bayazıt Kahramanmaraş’ta yayın yapan Gönül FM Radyosuna bir ziyaret gerçekleştirerek özel gündem programına konuk oldu. Program sunucusu, Mesut Bilal Buğday’ın sorularını cevaplandırdı.

Ziyarette Yazar şair ve kültür adamı Mustafa Önyurt, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi yazarı Fahri Kurt ve yazar Nuri Yıldız’ın da katıldığı ziyarette AK Parti Milletvekili Adayı Kaçar, On beş dakika süren radyo programında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sevde Beyazıt Kaçar, Siyasete nerede, nasıl ve niçin girdiğini açıklayarak başladığı konuşmasında “R.Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Belediye Başkanı iken gösterdiği başarının Türkiye geneline de yayılmasının gerekliliğine inandığı için siyasete girdiğini, partinin kuruluşundan bugüne kadar her kademede hizmet ettiğini bekittikten sonra, R.Tayyip Erdoğan’ın fedakâr bir lider olduğunu, böyle olmasa Cumhurbaşkanlığını Abdullah Güle sunmazdı, üçüncü dönemden sonra da milletvekili olmam demezdi, dedi.

İlk defa siyaseti, sahada aktif olarak yaptığını bunu severek yaptığını, bunda da başarılı olduğuna inandığını, başbakanın kadın adaylara çok önem verdiğini bunun için de her ilden bir kadın milletvekili istediğini, K.Maraş’ın tarihinde ilk defa bir kadın milletvekilinin olmasının, şehrimizin kadınları için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, gezilerine muhalefetten bazı kişilerin, “erkeklerin elini bağlasak, kadınlar Ak Partiye oy veriyor, Sevde Beyazıt erkeklerin giremediği kadın ortamlarına giriyor” diyorlar artık dedi.

Çocuğuna kitap alamayan anne babalar artık rahattır. Çünkü okul kitapları artık önlerine geliyor, hükümet IMF’ye borç ödemekten yatırım yapar duruma geldi, partimiz nerede ne proje lazımsa hazırlıyor, uyguluyor bizlerde destek veriyoruz. Projeleri, işin ehli olan ekipler hazırlamaktadır, sistemli ve bilinçli bir kalkınma programı yürütülmektedir,2023 yılına kadar bu planlama yapılmıştır. Sağlıkta önemli atılımlar yapıldı. Artık vatandaş, hastanede rehin kalmıyor, tedavisini olup kolayca ilacını alabiliyor, herkese eşit hizmet veriliyor. Vatandaş “ben kendimi hastanede patron hissediyorum, çünkü onlar kadar prim ödeyip onlar gibi istediğim tedaviyi alabiliyorum” diyor. Son bir ay içinde ambulans helikopter, on defa Ankara’ya hasta götürdü, bunlar hayaldi, artık gerçek oldu, dedi.

Artık yaşlıya, yetime, öksüze, özürlüye onurlu bir yaşam sürmeleri için nakit desteği verildiğini, onların sokaklarda dilenmesinin önlendiğini, belirterek Mağralı Mahallesindeki bir tanış özürlü vatandaşın durumunu örnek gösterdi. Bir gün Özel İdare Binasının önünde seçim çalışması yaparken bir amca yaklaştığını “Ak partiyi çok seviyoruz. Sizleri de. Ancak şu yaşlı, özürlü kadınlara maaş vermesi hiç iyi olmadı. Çünkü ben evlenecek kadın bulamıyorum” deyince “amca kendine eş ara, hizmetçi arama” dediğini de paylaştı.

Başörtüsü ne olacak sorusuna da “bunun çözümü ancak sivil anayasa ile mümkündür, dedi. Bunun içinde çok büyük destekle iktidar olmamız gerekmektedir. Yeni anayasa ile millet oksijen alacak, rahat bir nefes alacaktır, herkes kendi işini yapacak; asker askerliğini yapacak, din, dil, ırk, mezhep ayrımının olmadığı, evrensel; herkesi kuşatan, her kesimi eşit kucaklayan bir anayasa olacaktır, dedi.

K.Maraş’ta gerçekleştirilen projelere de değinen Sevde Beyazıt,400 yataklı hastane, adalet sarayı, mikro krediler, aile hekimliği, elektronik kitap ve duble yollar… Hepsinin Ak Partinin eseri olduğunu, bu nedenle de Ak Parti’nin, milletimiz için büyük bir şans olduğunu ifade ederek “2023 kadar hiçbir köy ve kasabanın yol, su, elektrik, alt yapı, okul, hastane eksiğinin kalmayacağını, Maraş’ın edebiyat başkenti olması için çalışacaklarını, Mustafa Önyurt ve Kenan Seytanoğlu gibi yazar, şair ve kültür adamlarının şehrimize katkılarının olacağını” da belirterek konuşmalarını sürdüren Sevde Beyazıt Kaçar, şehrin kadın ve genç kızlarından önemli bir destek göreceğe benziyor. Canlı yayınlanan programda seçim sürecinde yaşadığı, unutamadığı olaylardan da örnekler verdi, zaman zaman adı geçen hemşerilere “nokta atışı yapar” gibi selamlar da gönderdi,”ellerinizden öperim,”dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri