Poyraz, 6,5 senedir belediye başkanlığı koltuğunda oturan, gergin ve stresli bir seçim atmosferinin ardında partisi ile birlikte önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, 2004 seçimlerinde il bazında Türkiye birinciliği olduklarını hatırlatan Poyraz, bu birinciliği kaptırmamak için yoğun bir çaba sarfettiklerini söyledi.
“Yeni dönemde de halkın verdiği sorumluluk bilinci ile hareket edeceğiz” diyen Poyraz, “Biz bu şehri seviyoruz. Bu kahraman kentin evlatlarının daha güzel daha yaşanabilir bir kentte yaşamaları için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Seçimler gelir geçer ama önemli olan bu kente yapılan kalıcı eserlerdir. Demokrasinin gereği olan seçimlerde diğer arkadaşlarımız da centilmence mücadele ettiler, seviyeli bir seçim kampanyası sürdürdüler. Hepsini teker teker kutluyorum” dedi.
Hiçbir zaman seçimi kaybetme gibi bir düşünce içerisine girmediğini dile getiren Poyraz; “Önümüze bir hedef koymuştuk. O da bu seçimde oyumuzu artırarak yüzde 70’lere ulaşmaktı. Bunu bugün yakalayamadık ama halkımızın gösterdiği desteğe minnettarız” diye konuştu.