Doğan; Emperyal güçleri yeneceğiz

Ak Parti MKYK üyesi Metin Doğan Türkiye üzerinde emperyal ve uluslarası güçler oyun oynamak ve ülkemizi bölmek istemektedirler. Buna dur diyeceğiz ve bu oyunu bozacağız.

Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlarla buluşma programına katılan AK Parti MKYK üyesi Avukat Metin Doğan ise, Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“Ak parti belediyeciliğinde bir anlayış vardır. Denir ki, ‘ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’ Biz elhamdülillah. liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana hep alt belediyecilikte çok iyi işler yaparak bugünlere geldik. Bu güzel deyişi doğruladığı için ve AK Parti’nin yüzünü ak ettiği için huzurlarınızda Hanefi Başkan’a teşekkür ediyorum. Çok önemli bir seçime yaklaşıyoruz. 8 gün sonra sandık başına gideceğiz ve bu coğrafyanın bu milletin yüz yılını belirleyecek bir reyde bulunacağız. Evet 1 Kasım da kullandığımız oyun bu şekilde idrakine varırsak ve buna göre hareket edersek yarınlarımız daha aydınlık olacaktır. 3-4 aylık süredeki istikrarsızlıkta neler olduğunu müşahade ediyoruz. 13 yılda ekonomik anlamda, siyasi anlamda reformlar yapılmasaydı, sistem yerleştirilmeseydi bu 3-4 ayda daha büyük krizlerle boğuşurduk. Ama AK Parti’nin destansı 13 yılı, rahat etmemizi sağlıyor. Ama bu belirsizlik devam ederse artık bu ülkenin bu yükü taşıması mümkün değil. Hem içerde çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalırız, hem de dışardaki ateş şiddetini artırır. Bölge yüz yıllık yeni bir paylaşımın alanı haline gelmiş durumda. Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları, küresel aktörlere yüz yıl önce cetvelle bu coğrafyayı paylaşanlara ve bu imtiyazlarını 100 yıl daha devam ettirmek isteyenlere karşı çıktığı için bu gün bu tür sıkıntılarla karşı karşıya. Ama 1 Kasım da ak kadrolara nefes verdiğinizde o emperyal güçleri bu bölgeden söküp atarız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri