AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Yıldırım Ramazanoğlu Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği(KALİDA)nin konferans salonunda köy muhtarlarına yaptığı konuşmada; “Demokrasinin namusu sandık güvenliğidir.’’dedi. Bir sivil toplum kuruluşu temsilcisinin; “Her sene sandıklarda güvenlik zafiyeti yaşanıyor. Benzerlerinin olacağı duyumunu alıyoruz. Hükümet bu konuda ne tür tedbirler alacak?’’sorusuna cevap veren AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Yıldırım Ramazanoğlu; “Bir bankanın kasasından para çaldırması ne kadar gülünçse sandıktan oy çaldırmak da o kadar gülünçtür. Bu uyarıları partimizin ilgili yerlerine ileteceğiz.’’dedi.
Topluma tabandan liderlik yapan muhtarların AB’nin istediği reformların gerçekleştirilmesinde Türkiye’nin elini güçlendirdiğini belirten Dr. Yıldırım Ramazanoğlu; “Toplumun tabanında bireysel olarak ortaya çıkıp demokratik usullerle seçilen gerçek liderler muhtarlardır. Sizlerin tekliflerini projelendirmek istiyoruz. Seçildikten sonra da bir elimiz sizinle olacak.’’dedi. Muhtarların özlük hakları konusundaki çalışmayı en kısa zamanda neticelendireceklerini söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Yıldırım Ramazanoğlu; “Sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimin içindeki temsilciler demokrasi yarışında bizlere destek olsunlar. Katılımcı bir seçim sonrasında Türkiye mozaiğinin parlamentoda en geniş tabanlı yansımasını arzuluyoruz.’’dedi.
Merkez Kahramanmaraş Yenidemir köyü muhtarı İsmet Kamalak ise hepimizin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu ve terörün her türlüsünü kınadığını ifade etti.Kamalak ayrıca; “Başbakanımızın konvoyuna yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz.’’ dedi.