AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Muzaffer Çaylı, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu'yu makamında ziyaret ederek destek istedi.
Aday adayı Muzaffer Çaylı'yı çok sıcak bir şekilde karşılayarak kabul eden Başkan Kuybu ise; "Önceden beri tanıdığım ve sevdiğim bir insan olan Muzaffer Çaylı'ya vekillik yakışır. Kendisini bu güzel mücadelesinde destekliyoruz" dedi.
Kahramanmaraş Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Kamil Çolak ile diğer bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Ahmet Kuybu, Çaylı’yı aday adaylığı nedeni ile tebrik ederek şunları kaydetti:
“Muzaffer bey siyasete en layık insanlardan birisidir. Muzaffer Çaylı çok yakından tanıyoruz. Kahramanmaraş’a yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu işin de hakkı olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Cenab-ı Allahım nasip eder ve Maraşımıza layık olduğu hizmetlerin getirilmesi için gayret gösterir. Buna inanıyoruz. Bu duygularla kendisine desteğimizi veriyoruz ve bütün gönlümüzle arkasındayız. Esnafın da Maraş’ın da sorunlarını kendisi çok yakinen biliyor. Türkiye’nin sorunlarını da biliyor. Muzaffer bey çok yönlü bir insan, sadece Maraş’la sınırlı değil ve sadece burası ile kıyaslamak çok yanlış olur. Bütün Türkiye’yi bilen, tanıyan bir yapısı var. Türkiye ile iç içe olan bir insan kendisi. Onun da ayrı bir faydasını görürüz inşallah. Kendisini tebrik ediyor, bu zorlu yolculukta başarılar diliyoruz.”
Kuybu’nun gösterdiği yakın ilgi, alaya ve desteğe çok teşekkür eden AK Partili Çaylı ise konuşmasında şunları kaydetti:
12 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ…
“Öncelikle Sayın Başkan’a bu nazik düşüncelerinden ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri kabul etti. Az önce yapmış olduğu açıklamalar beni duygulandırdı. Uzun bir zamana dayanan dostluk ve arkadaşlığımız bulunuyor. Hiçbir zaman kendisinden incinmedik. Bu memlekette de çok iyi hizmetlere imza attığını takip ediyoruz. Kendisinin de Türkiye genelinde dostları ve hizmetleri olduğunu en önemlisi de bulunduğu odanın Türkiye’deki yönetiminde de bulunmasından da gurur duyduğumu belirtmek isterim. Burada kanaat önderi olarak Sayın Ahmet Kuybu, önemli bir şahsiyettir. Bunun bilinci ile buraya geldik. Bu odanın temsil ettiği gücü esnafın gücünü ticaret erbabının gücünü bilen bir insan olarak ta; her zaman kendisi ile gurur duydum. Bizle olan diyoloğunu da açıkça söylediği için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ülkemiz çok önemli bir seçime hazırlanıyor. 12 Haziran seçimleri sadece memleketimiz için değil ülkemiz için de çok önemli. Bu duygu ve bilinçle bu partinin bir hizmetkârı olarak çıkmış olduğumuz bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu seçimde partimizin yükselişine katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bu ziyaretle de başta Sayın Başkanımız olmak üzere temsil ettiği tüm üyeler adına kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum. Allah utandırmasın. İnşallah memleketimize hizmet etme noktasında da 11 Nisan’da açıklanacak listede ne olursa olsun biz hizmetkâr olarak varız. İnşallah sonu da iyi olur. Mevlam neyler güzel eyler.”
(Haber Merkezi)