Başbakan’dan gazetecilere "Maliye Bakanı" esprisi

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da gerçekleşen gemi indirme töreni öncesinde gazetecilerle selamlaştı.

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da gerçekleşen gemi indirme töreni öncesinde gazetecilerle selamlaştı. Yıldırım, elini uzatmakta tereddüt eden bir gazeteciye, "Uzat elini yahu, ben Maliye Bakanı değilim" diye espri yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'da gerçekleşen gemi indirme töreni öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen gazetecilerin yanına geldi. Gazetecilerle sohbet eden Yıldırım, elini uzatmakta tereddüt eden bir gazeteciye, "Uzat elini yahu, beni Maliye Bakanı değilim" diyerek espri yaptı.

Öte yandan törene katılan Karadeniz Holding CEO'su Orhan Karadeniz'in torunu Orka Deniz Karadeniz ise Başbakan Yıldırım'a çizdiği resmi gösterdi. Başbakanı çizdiğini söyleyen minik Orka, resmi gazetecilerle de paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri