Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili adayları dün Ankara’da ASKİ Spor Salonunda, bugün ise Necip Fazıl Kültür Merkezinde tanıtım toplantıda tanıtılacak.
İlçe Teşkilatı ise çalışmalarına devam ediyor. Köy temsilcileri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ve belde başkan ve belediye başkanları ile bir araya geldi, seçim stratejiler anlatıldı, 8-0’ın yol haritası çizildi.
Geçtiğimiz genel seçimde 7 milletvekilini kıl payı kaçıran Ak Parti bu defa işi daha sıkı tutarak, 8-0 lık bir sonuç almayı hedefliyor.
Bunun için vekil adaylarının açıklanmasının hemen ardından ilçe teşkilatı hafta sonunda üç toplantı yaptı. Köy temsilcileri toplantısını 120, Mahalle temsilcileri toplantısına 90 ve belde başkan ve belediye başkanları toplantısına ise 20 kişilik bir heyet katıldı.
Bugün’e özel açıklamalar yapan İlçe Başkanı Necati Okay, toplantılarda seçim stratejilerinin anlatıldığını, 8-0’ın yol haritasının çizildiğini belirterek şunları söyledi; “ Teşkilatımız boş durmuyor, iki günde üç toplantı yaptık. Bu toplantılara toplam 230 teşkilat mensubu katıldı ki kadın ve gençlik komisyonunuzda ayrıca çalışmalarını sürdürüyorlar.
Bir yandan esnaf biryandan ev gezileri yapıyoruz, Tabi teşkilat toplantısında bize vekillerimizle ilgili sorular geliyor. Vekil adaylarımızın birikimlerini, donanımlarını ve öz geçmişleri ile merak edilen soruları cevapladığımızda, ön bilgiler verildiğinde büyük memnuniyet duyulduğunu görüyoruz. Özellikle ilk 4 isimin bakan namzeti olmaları heyecan uyandırıyor. Şu anda teşkilat olarak teyakkuz halindeyiz. Herkes ne yapacağını biliyor. Çünkü merkez ilçe olarak seçim programımızı önceden yapmıştık. Şimdi program uygulanmaya başlandı. Ev, çarşı ziyaretleri devam ediyor. Biz geride kalan 55 günü en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz inşallah Allah’ın yardımı ile de 8-0 olacak. Çünkü referandumdaki aynı heyecan devam etmektedir” dedi.
DÜN ASKİ’DE TANITIM VARDI BUGÜN NECİP FAZILDA
Bu arada Pazartesi günü Ankara’da ASKİ Salonunda il başkan ve vekil adaylarının katıldığı tanıtım toplantısı yapıldı. Okay bugün ise arkadaşlarımız konvoy yapacak ve vekil adaylarımız Necip Fazıl Kültür Merkezinde seçmen ile buluşacak.
Öğleden sonra saat 14.00’de yapılacak tanıtım toplantısında teşkilat ve seçmenlerle kenetlenecek” dedi.
Okay seçim beyannamesinin herkes tarafından iyi takip edilmesi gerektiği üzerinde de durdu ve şunları söyledi; “ 5 yıllık iktidarımızda özellikle en çok bu tahribatı gidermek için çaba gösterdik. AK PARTi olarak Türkiye'nin sorunlarını, sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi, hedeflerimizi, vizyonumuzu ve projelerimizi her zaman çok açık, net milletimizle paylaştık. Hatırlarsanız 3 Kasım seçimleri öncesinde milletimize biz son derece samimi, açık bir şey söyledik. O da şuydu: 3 yıl bizden bir şey beklemeyin dedik. Ama bu dönemde vaatlerimiz hepsini gerçekleştireceğiz” dedi.