KYK 10 BİN 900 MEMUR ALIMI YAPACAK!

Başbakan Binali Yıldırım kurumların memur alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu açıklamalara göre personel alımı yapacak kurumlar arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu yer alıyor.

Başbakan Binali Yıldırım kurumların memur alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu açıklamalara göre personel alımı yapacak kurumlar arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu yer alıyor.

Başbakan Binali Yıldırım 2017 yılının Aralık ayında bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada Başbakan Binali Yıldırım kurumların personel eksikliğinden dolayı personel alımı yapacağını ifade etmişti.

Konu ile ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarında kamu kurum ve kuruluşlarının toplamda 110 bin personel alımı yapacağını ifade etti. 

KYK 10 BİN 900 MEMUR ALACAK

Başbakan Binali Yıldırım söz konusu açıklamalarında hangi kurumun ne kadar memur alımı yapacağını da ifade etti. Konu ile ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım Milli Eğitim Bakanlığına 20 bin öğretmen ataması, Sağlık Bakanlığına 36 bin personel alımı Adalet Bakanlığında da çeşitli hizmetlerde çalışmak üzere zabıt katibi, infaz koruma memuru gibi 15 bin personel alımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu 10 bin 900 memur alımının yapılacağını belirtmişti.

ADAYLAR SABIRSIZ

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarının ardından aylar geçti ancak Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü 10 bin 900 memur alım ilanı hala yayımlanmadı. Adaylar söz konusu alım ilanının bir an önce yayımlanması için çeşitli platformlardan taleplerini gündeme getiriyorlar. Ayrıca adaylar yetkililerden ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama bekliyor. 

HABERDAR EDECEĞİZ

Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü yetkililerinden bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili olarak yetkililerden bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel Alım İlanları Haberleri