Rekorlu Öğrenciler Okuma Bayramında Coşturdular

Özel Yeni Rekor İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencileri okuma bayramında başarılı performanslarıyla velilerini coşturdu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür sitesinde gerçekleşen 1.Sınıf Öğretmeni İbrahim Erkenekli ve Anasınıfı Öğretmeni Hatice Kurt’un katkılarıyla hazırlanan sunuculuğunu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Feleknaz Kaya’nın yaptığı  “Okuma Bayramı etkinliği “ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Nihat Belkıran yaptığı açış konuşmasında şu ifadeleri kullandı

“ Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarım, İl Emniyet Müdür Yardımcım,

Okul Müdürü Arkadaşlarım, Saygı değer Misafirler, Basınımızın Seçkin Mensupları,

 Okulumuz 1.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Okuma Bayramı Programına hoş geldiniz, şerefler verdiniz.

         

 2004–2005 Öğretim yılında, eğitim-öğretime başlayan okulumuz, başta Kahramanmaraş Valiliğimizin, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, siz saygı değer velilerimizin ve şirket yönetim kurulumuzun büyük destekleriyle Kahramanmaraş’ın eğitim-öğretim alanında büyük başarılara imza atarak, aranan okul haline gelmiştir.

 

 Saygı değer misafirlerimiz, Rekor İlköğretim Okulu; geleceğimizin teminatları olan yavrularımıza başta sağlam bir kişilik kazandırarak, araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven, insanlara karşı saygılı birer birey olarak yetiştirmektedir.  

 

 Bize emanet edilen her öğrenci çok değerlidir. Öğrencilerimizin başarısı adına okulumuzda her türlü çalışma imkanı hazırlanmakta ve uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz sık sık sınav yapılarak sınav kaygısı en aza indirilmeye çalışılmaktadır. Öğrencilerimiz zaman zaman İl geneli ve Türkiye geneli sınavlara da girdirilmektedir. Bu sınavlarda ciddi anlamda başarılar elde edilmiştir.  Okulumuzda veli-öğretmen-öğrenci diyaloguna çok önem verilmektedir. Sevgi ve saygıya dayalı eğitim anlayışı ön plandadır. Okulumuzun başarısında en büyük pay çok değerli öğretmenlerimindir. Tüm Öğretmen Arkadaşlarım görevini büyük bir ciddiyet ve titizlikle yapmaktadırlar. Bundan dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

 Saygı değer misafirlerimiz, az sonra öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programı izleyeceksiniz. Şimdiden yavrularımızın yapacakları hataları hoşgörü ile karşılayacağınızı umuyor, programın hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen Arkadaşlarıma, Sevgili Öğrencilerime, Saygı Değer Velilerime teşekkür ederim.

 

 Sözlerimi Ulu Önder Büyük Atatürk’ün bir sözü ile kapatmak istiyorum.

 Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!”

 

Okul Müdürü’nün  bu açılış konuşmasından sonra 1. Sınıf öğrencileri Ahmet Bayır, Ali Uyan, Beyza Saçma, Bilge Karaoğlan, Diyar Özdemir, Deniz Ateş, Emir Gül, Elif Paksoy, Gülay Alaybeyoğlu, Hatice Göksu Tunç, Naime Ünlü, Remzi Küçükkaya, Talha Demirdoğan,  Yaren Yavuz ve Yusuf Kaya’ etkinliklere başladı.

İlk gösteri “Elbiselerim” isimli dans gösterisiydi. Peşinden “Fark var” isimli ikinci bir dans gösterisi gerçekleşti. Daha sonra sırasıyla Fıkralar ve okulum, “Derslerim ve ben” Monolog, Dans gösterisi “Rengârenk, Apachi, Pon pon” , İngilizce koro, Bilmeceler, çeşitli şiirler, Ront, topluca koro şarkılar, İstiklal Marşının 10 kıtasını şiir olarak okunması ve başarı belgelerinin verilmesiyle program son buldu.

Rekorlu 1. sınıf öğrencilerinin etkinliklerine anasınıfı öğrencileri de katkı verirken öğrenciler doğal davranış ve yetenekleriyle izleyenlere doyumsuz ve coşkulu bir zaman geçirdi. Veliler çocuklarının bu başarılarıyla mutlu olduklarını davranışlarıyla belli ediyorlardı.

Okuma Bayramı Programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Ahmet Sarıtürk, Bekir Ayhan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Saim Gül, İl Milli Eğitim Basın Koordinatörü Oğuz Karakoç, Kahramanmaraş İÖO. Müdürü - Ali Çınar, Fatih İÖO. Müdürü Ahmet Purkaya, Ziya Gökalp İÖO. Müdürü Mürsel Oktay, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdüresi - Fatma Bodur, Okul-Aile Birliği Başkanı -Halil İbrahim Gökpınar, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı - Hasan Kaya ve Okul öğretmenlerinin tamamı katıldı.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri