Tudem yayınları yazarı Hamdullah Köseoğlu, 3., 4. ve 5. sınıf öğrencileriyle ayrı ayrı söyleşide bulundu. Kitap okumanın yararları üzerinde duran Köseoğlu, yazarlığa nasıl başladığı ve kitapları hakkında öğrencilere bilgiler verdi.
Öğrencilerden sorularını yanıtlayan Köseoğlu, ‘‘En güzel kitap bize bildiğimizi anlatandır’’ sözünden yola çıkarak bu kitapları çocuklara ve gençlere yazdığını belirtti.
Söyleşinin ardından öğrencilere kitaplarını imzalayan Köseoğlu, ‘’Özel Sanko Okulları’nda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Öğrencilerin bir yazara tavırları ve özgüvenlerini bir saygı çerçevesinde sergilemeleri çok güzel. Belirli bir alt yapıya sahip olmaları onları farklı kılmış. Hepsine başarılar diliyorum’’ dedi.