Kurulduğu 1992 yılından bu yana Vakfın mütevelli heyetinde yer alan Muzaffer Çaylı, 2002 yılından bu yana da vakfın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.
Saymanlık, genel sekreterlik ve bundan 6 ay önce de başkan vekilliğine getirilen Muzaffer Çaylı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Atik’in istifası ile boşalan başkanlık koltuğuna seçilirken, vakıf başkan yardımcılığına Emrullah Ciğer, Genel Sekreterliğe Sait Balık ve saymanlık görevine de Durdu Büyükköse getirildi. Bekir Doğan, İhsan Kurtar ve Azmi Becerikli ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Vakıf başkanlığı görevine seçilmesinin ardından ilk açıklamasını yapan Başkan Muzaffer Çaylı, kendisine gösterilen ilgi, güven ve desteğe layık olabilmek için çalışacağını söyledi.
Çaylı; “Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Beni bu önemli göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. 1992 yılında kurulan üniversitemizin gelişimi ve hak ettiği konuma gelebilmesi için bizler de KSÜ Vakfı olarak yoğun gayret göstereceğiz. KSÜ’nün Türkiye ve dünya üniversiteler sıralamasında hak ettiği yere gelmesi için bize düşen ne varsa yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. (Haber Merkezi)