Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulunda sergi

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk, Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Ramazan Avcı MEM Basın Koordinatörü Oğuz Karakoç, bazı okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Kahramanmaraş merkez Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerin bir eğitim sürecinde yapmış olduğu görsel sanatlar ve teknoloji tasarım eserleri ders öğretmenleri Hatice Bozdağ, Serpil Aksu, Arzu Kaplan ve Serpil Özer yönetiminde okul salonunda görücüye çıktı.

Serginin açılışında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk, Şube Müdürü Ahmet Akküncü,  Ramazan Avcı MEM Basın Koordinatörü Oğuz Karakoç,  bazı okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışını şube müdürü Ahmet Akküncü gerçekleştirdi.

Sergide görsel sanatlar dalında, pastel boya, sulu boya, baskı boya ve üç boyutlu çalışmalardan oluşan 260 eser yer alırken, teknoloji tasarım dalında ise yapım kuşağından yapılmış çalışmalar ile ambalaj tasarılarından oluşan 245 eser yer almaktadır. Konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, şu ifadelerde bulundu; “Bu çalışmalarla öğrencilerimizi sanatsal anlamda ileriye taşımada öncülük yapılmaktadır. Öğrencilerimizin var olan yetenekleri zenginleştirilmektedir. Bu güzel çalışmalara imza atan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. MEM BASIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri