5 Ağustos 2019 burç yorumlarınızı okudunuz mu?

Haftaya karşılaştığımız problemleri dengelemeye çalışan bir tutum ile başlıyoruz. Bu tutumumuz tüm günün her zamankinden daha rahat akmasını sağlayacak.

Haftaya karşılaştığımız problemleri dengelemeye çalışan bir tutum ile başlıyoruz. Bu tutumumuz tüm günün her zamankinden daha rahat akmasını sağlayacak.

KOÇ

Koç burcu işinizle ilgili değişiklikler yapma isteğiniz bugün de devam ediyor. Haftaya inişli çıkışlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Sıfırdan bir işe başlamak isteyen Koç burçlarını gökyüzü destekliyor olacaktır. Kendinizle ilgili, dış görüşünüzle ilgili ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

BOĞA

Bir şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek, bazı eğitimlere katılmak konusunda istekleriniz olabilir. Gelecek zaman için bir tatil planlıyor bunun için gerekli işlemler ile uğraşıyor olabilirsiniz. Sunum yapmak, yeni insanlarla tanışmak, satış-pazarlama işleri ile uğraşmak için uygun bir gün olacaktır. 

İKİZLER

Duygusal anlamda bazı eksiklikler hissedebilirsiniz. Garip şeyler hissedebilir ve bu duygularınızı anlamlandıramayabilirsiniz. Hislerinize fazla anlam yüklemeye çalışmayın. Siz bir İkizler burcusunuz ve bazen böyle şeyler hissetmeniz son derece normal. E bir de yakın zamanda yöneticiniz Merkür ileri hareketine başladı. Tekrar kendi döngüsüne oturması, dolayısı ile sizin de tekrar kendi rutininize oturmanız zaman alacaktır.

YENGEÇ

Aşk hayatınızda bir dönem kapandı ve yeni bir dönem açıldı. Derin değişimler ve evlilikler Yengeç burçlarının gündemine gelebilir. Özellikle iş değişiklikleri, sürpriz kariyer gelişmeleri ile beraber maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Şansınız yaver gidiyor. Evinize bereket geleceğini, evinizle ilgili dengelemek istediğiniz her konuyu özenle dengeleyeceğinizi söylüyor gökyüzü.

ASLAN

Gün içerisinde enteresan olaylarla karşılaşabilir, güne değişik bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün sizin için sıradan bir gün olmayacaktır. Evlilik planlayan Aslan burçlarının bir süre daha rölantide kalmasını tavsiye ederim. Ufak ufak planlarınızı yapabilirsiniz ama net adım atmak için biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum. Bırakalım şu Merkür yörüngesine bir otursun.

BAŞAK

Duygusal anlamda kafanız karışmış olabilir. İlişkinizde kısıtlandığınızı, daha özgür olmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Rüyalarınızda artış olacaktır ve ilk dördün dönemi ile mesaj alabileceğiniz rüyalarınız olacaktır. Rüyalarınızı not etmenizi tavsiye ederim.

TERAZİ

Terazi burcu aileniz ve yuvanızla ilgili konularda bazı kafa karışıklarınız veya yeni fikirleriniz olabilir. Çok şanslı bir dönemden geçiyorsunuz. Hayatınızın her noktasında, özellikle eğitimler ve yurt dışında yaşamakla ilgili konularınızda şansınızı denemekten vazgeçmeyin. Kariyerinizde bazı pozitif gelişmeler söz konusu olacaktır.

AKREP

Çevrenizdeki herkese yardım etmek istiyorsunuz. Bunu yapabilecek güçtesiniz. İnsanlar sizin gücünüze o kadar güveniyor ki; birçok insan sizi düşünmeden sırtını size dayayarak yaşıyor. Ailevi konularda sıkıntılarınız var. Bazı konularda kandırıldığınızı düşünüyorsunuz. Güzel bir şeyler olabilmesi için hem adım atmanız hem de doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

YAY

Çevrenizdeki insanların desteği ile maddi anlamda bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda kazancınızla ilgili konuları biraz daha fazla düşünüyor, yeni çözümler arıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınız konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Hisleriniz sürekli değişiyor veya ummadığınız şeyler yaşıyor olabilirsiniz.

OĞLAK

Uzun süredir hayalini kurduğunuz, almak istediğiniz, asla olmayacağına inandığınız bir taşınmazı, ev araba gibi yüklü bir yatırım gerektiren bir hayali gerçekleştirebilir ve bir ev sahibi olabilirsiniz. Bir konuda hayalinizin gerçekleştiğine şahit olacaksınız ve çok sevineceksiniz. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu fark edeceksiniz.

KOVA

Geçmiş korkularınız bir şekilde tetiklenebilir ama hiçbir şey korktuğunuz gibi olmayacak. Hayatınız daha rahat ve keyifli akmaya başlayacak. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili yeni ve sıcak gelişmeler olacaktır. Siz karışmaya, hayat sizin karışıklıklarınızı çözmeye çalışmaya bir süre daha devam edecektir.

BALIK

Uzun süredir arkadaşınız olduğunu sandığınız ve arkadaş gözü ile baktığınız bir insan jet hızı ile sevgiliniz olabilir. Ne demişler ummadık taş baş yararmış. Mutlu olmak sizin de hakkınız. Geçmişte yaptığınız hataları düzeltmek istiyorsunuz. Özellikle maddi anlamda daha dikkatli olmalısınız. Uzun soluklu ilişkiler için şans sizinle beraber.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri