28 Aralık 2018 Günlük Burç Yorumlarınız

Ne değiştireceksek bugün değiştiriyoruz. Duygusal olarak gereksiz bağlar varsa, hemen bugün koparın. Yeni yıla eskimiş hiçbir şeyi taşımıyoruz. Anlaştık!

KOÇ

Maddi anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Değer verdiğiniz her konuda sağlam durup, savaşabileceğiniz bir gün. İnançlarınızın peşinden gidecek, özellikle eğitim almak istediğiniz konu için oldukça çaba harcayacaksınız. Olmak istediğiniz kişi olmak için bir şeylerden vaz geçmeye hazırsınız.

BOĞA

Dışarıda çok fazla zaman geçirmek, sosyalleşmek yerine kendinizle baş başa kalmayı, iş yerinizde kulaklarınızı kulağınıza takıp çalışmayı tercih edebileceğiniz bir gün. Sakinleşme ihtiyacındasınız. Hatta fırsatınız varsa biraz da tembelleşme. Bazı Boğa burçları eşleri tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirler.

İKİZLER

Aşktan yana şanslı işten yana yoğun bir gün. Soluksuz çalışmanız gerekebilir. Tüm çabalarınıza rağmen günün sonunda pek fazla iş gerçekleştirememiş olabilirsiniz. Bazen böyle zamanlar da olur. Korkularınızla yüzleşmeniz gerekiyor. Erteledikçe artıyorlar. Kendiniz halledemiyorsanız bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ

Çalıştığınız yerden maddi anlamda yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Eviniz, aileniz ile alakalı bulanıklıklar söz konusu olabilir. Bazı işler rötar yemiş olabilir. Hayallerinizin suya düştüğünü hissediyorsunuz. Fakat bu hisleriniz kısa bir süre sonra son bulacak. Ani kariyer değişiklikleri söz konusu olabilir. Kaçınmak gereken bir zaman.

ASLAN

Aslan burcu iş yerinizde kendinizi güvende hissetmek, kariyeriniz ile gurur duymak istiyorsunuz. Bunun için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. Her gün istikrarlı bir şekilde çalışıyor, düzene uyuyorsanız sorun yok. Ancak sürekli isyan bayrağı elinizde geziyorsanız bu isteğinize ulaşamayacağınızı belirtmek isterim.

BAŞAK

Romantik anlamdaki ilişkilere bakış açınız değişmiş olabilir. Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Başak burçları farklı bir olgunlaşma dönemindeler. Sağlam bir ilişki için uygun zamanlar. İlişkiler konusunda yanılma payınızın çok daha az olduğu bir gün. Korkularınıza hakim olmanız gerekiyor çünkü düşünceler gerçeğe dönüşebilir. 

TERAZİ

Kendi istekleriniz ve başkalarının istekleri arasında çatışmalar söz konusu olabilir. Aslında genel anlamda oldukça pozitif bir gün. Hayallerinizin peşinden gidecek hırsınız da enerjiniz de var. Terazi burçları maddi anlamda büyüyebilecek etkiler altındalar. Bu potansiyeli değerlendirmek için biraz fazladan mesai yapabilirsiniz. Biraz da alışverişi kısmanız gerekiyor.

AKREP

Kariyerinizdeki parlamadan cebiniz de faydalanacak. Gelirlerinizin miktarını arttırıyorsunuz. Maddi anlamda bu sadece bir başlangıç. Sizi çok daha güçlü etkiler bekliyor. Günlük rutinlerinizde, bazı alışkanlıklarınızı sabit tutmanız ve sık sık değişmemeniz gerekiyor. İnsanların gözündeki imajınız değişsin istemezsiniz.

YAY

Bulunduğunuz yer ile hayalleriniz çok çelişiyor. İstekleriniz konusunda daha gerçekçi bir tutum sergilemeniz faydanıza olacaktır. Rüyalarınız bir-iki gün boyunca çok kıymetli. Gelecekten haber veren veya uzun süredir aklınızı karıştıran bir konuya cevap veren mesajcı rüyalar görebilirsiniz.

OĞLAK

Aile kavramı sizin için çok kıymetli. Yuvanızda işler yolunda olunca kendinizi çok daha huzurlu hissediyorsunuz. Kendinizi daha fazla topraklanmış ve güvende hissediyorsunuz. Kafanızdaki problemlere üç gün “dur” deyin ve onları duraklamaya alın. Hepimiz yeni yıla olabildiğince pozitif girmeye çalışmalıyız.

KOVA

Kova burcu hayallerini kurduğunuz bir şeye ulaşabilir, hayatınızda ulaşılması çok güç bir mesafeyi kat edebilirsiniz. Bilmeden çabalarınızın sonuna gelmiş, sonunda ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşmış olabilirsiniz. Çevrenizden emeklerinizin karşılığını toplayabileceksiniz. Beklediğiniz takdiri sonunda kazanabileceksiniz.

BALIK

Maddi anlamda kendinizi güvende ve huzurlu hissedeceksiniz. Sonunda işler düzene girmiş olabilir. Hala beklediğiniz birtakım alacaklar söz konusu ama birkaç ay öncesine göre çok çok daha iyi bir durumdasınız. Gökyüzündeki tüm işaretler kariyer hayatınızı gösteriyor. Bu konuda hayatınızda mutlaka bir değişim olacaktır. Pozitif veya negatif olması ise, daha önce ekip biçtiklerinize bağlı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri