24 Aralık 2018 Günlük Burç Yorumları

24 Aralık 2018 Burç yorumlarınızı okumadan güne başlamayın!

KOÇ

Koç burcu haftaya biraz karışık bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir şeye kırılmış veya içerlemiş olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamakta veya yetiştirmek konusunda problem yaşayabilirsiniz. Dalgın ve dikkatsiz olmanız söz konusu. Bu sebeple az ama öz iş yapmaya çalışabilirsiniz.

BOĞA

İletişimle ilgili problemler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kimseler sizi yanlış anlayabilir. Kimseye duygularınızdan söz etmek zorunda değilsiniz. Verdiğiniz kararları söylemeniz yeterli olacaktır. Dengeler bozulmasın diye insanları alttan alıyorsunuz ama yeri gelince sınırlarınızı çekmenizde fayda var.

İKİZLER

Kariyer hayatınız ve insanlar önündeki imajınız konusunda bazı tedirginlikleriniz olabilir. Sahne önündeki işleriniz, sunumlar, toplantılar yerine ofiste, masanızın başında, sahne arkasında, arka planda olmayı tercih edeceğiniz bir gün olacaktır. Günün genel trafiği yoğun, temposu yüksek olacaktır.

YENGEÇ

Yolculuklarda, eğitimlerde sorunlar söz konusu olabilir. Seyahat planları olan, belirli saatte belirli bir yerde olması gereken Yengeç burçlarının günlerini iyi planlaması ve işlerini şansa bırakmaması gerekiyor. Yeni bir hafta yeni birçok konuyu beraberinde getirecek. Yeni iş başlangıçları söz konusu olabilir.

ASLAN

Haftaya başlangıç yapmakta zorlanmış olabilirsiniz. Aslan burçları yataktan kalkmayı hiç istememiş olabilirler. Yeni yıla az kaldı. En azından 3-4 günlük bir tatil fırsatınız olacak. Güzel de bir haftaya başladınız. Bugünü atlatırsanız gerisi kolay. İş yerinizdeki dengeleri korumanız gerekiyor. 

BAŞAK

İkili ilişkilerde daha sakin olmanız gerekiyor. Sinirlerinize hâkim olmakta, hatta gereken yerlerde rol yapmakta zorlanabilirsiniz ama daha iyi bir noktaya ulaşmak için kendinizi biraz daha akışa bırakmanız gerekiyor. Ne kadar inat ederseniz o kadar taşa çarpabilirsiniz. Aileniz ve evinizi ilgilendiren konularda sağlam adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ

Terazi burcu isteklerinizden emin olamıyorsunuz. Duygularınız sürekli değişiyor. Özellikle bu ara kendiniz planlamakta, karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınız da kendiniz gibi karışık olabilir. Romantik anlamda iki kişi arasında kalmış, sevdiğiniz insanlar arasında seçim yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz.

AKREP

Hem ilgilenilmek istiyorsunuz hem de bunu tam anlamda dile getiremiyorsunuz. Sadece değer vererek değer göremezsiniz. Kıymetinizi hatırlatmanız gerekebilir. Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili beklemediğiniz yükselişler söz konusu olabilir. Bir anda çok değerli bir koltuğun sahibi olabilirsiniz.

YAY

Ailenizle ilgili konular haftaya dalgın başlamanıza sebep olabilir. Evde olanları evde bırakmanız gerekiyor. Gün içinde gerçekleşecek organizasyonlar, kalabalık toplantılar ve iş toplantılarında dikkatli olmanız ve hislerinize güvenmeniz gerekiyor. Ancak hislerinize güvenirken sinirlenmemeye çalışmalısınız. Ne olursa olsun bugünlük içinizde yaşayın.

OĞLAK

İş hayatınızda yanlış anlaşılmalara engel olmak için konuşmalara duygularınızı karıştırmamalısınız. Yeni anlaşmalar ve ortaklı işlerle alakalı çevrenizde çok fazla konuşma dönüyor olabilir. Gereksiz dedikoduları engellemek için adımlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kafanızda şekillenmiş ama henüz adım atamadığınız konular için yeni yılı bekleyebilirsiniz.

KOVA

Dünü duygusal geçiren Kova burçları yeni haftaya da duygusal bir başlangıç yapıyorlar. Özellikle kendinizi ilgilendiren konularda gereğinden fazla hassas olabilirsiniz. Kariyerinizde ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Sizin için yeni bir sayfa açıldı. Bu sayfayı istediğiniz gibi şekillendirmek üzere planlı bir yıl geçirmenizi tavsiye ediyorum.

BALIK

Balıklar haftaya kararsız ve duygusal bir başlangıç yapıyorlar. Rüzgâr sizin tarafınızdan esiyor. Kendi motivasyonunuzu yükseltip bu rüzgârı kullanmanız gerekiyor. İsteklerinize ulaşabilirsiniz. Bu hafta sizin için şanslı bir hafta. Aklınızdakileri dile getirmekten ve talep etmekten çekinmemelisiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri