KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’dan Polis Haftası Mesajı!

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kuybu, mesajında Türk Polis Teşkilatı’nın 10 Nisan 1845 tarihinde kurulduğunu hatırlatarak, teşkilatın toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında hayati bir görev üstlendiğini ifade etti. Polis teşkilatının, hukukun üstünlüğünü koruyan ve kamu düzeninin devamlılığını sağlayan en temel kurumlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Emniyet güçlerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlama, suçları önleme ve aydınlatma ile terörle mücadelede önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Kuybu, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkedeki güven ve istikrar ortamının en büyük teminatı olduğunu belirtti.

Polislik mesleğinin sabır, güç ve fedakârlık gerektiren zorlu bir görev olduğuna işaret eden Kuybu, görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kuybu mesajında ayrıca, “Devletimizin ve milletimizin bekası için görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri