KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Öztürkler’den Göksun Belediyesi’ne Ziyaret!

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Ziya Öztürkler ve beraberindeki heyet, Göksun Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete, Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Kahramanmaraşlılar Edeler Derneği Başkanı Sayın Hacı Ahmet Koçkat ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Öztürkler ve beraberindeki heyet; Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, Yeniden Refah Partisi Göksun İlçe Başkanı Fırat Kanlar, Göksun Motosiklet Kulübü Başkanı Bayram Sivaslıoğlu, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki tarihi kardeşlik ve dayanışmanın güçlü bir şekilde devam ettiği, iki ülke arasındaki gönül bağının memnuniyet verici olduğu ifade edildi.

Ziyarette Başkan Selim Cüce tarafından Öztürkler’e, hâkimiyetin, gücün, adaletin ve devlet iradesinin sembolü olan; iki ülkenin ortak tarihini ve sarsılmaz kardeşliğini temsil eden bir kılıç hediye edildi. Heyete ayrıca Göksun’un tarihi ve kültürel değerlerini anlatan kitaplar takdim edildi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri