Kahramanmaraş'ta Veliler okula giderek çocuklarının eşyalarını aldı!

Kahramanmaraş’ta 15 Nisan’da meydana gelen silahlı saldırının yaşandığı Ayser Çalık Ortaokulu’nda, öğrencilere ait eşyaların velilere teslim süreci başladı.

Okul bahçesinde ve çevresinde güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu teslim işlemlerinde, veliler okul idaresi eşliğinde sınıflara alınıyor.

Müdür yardımcısı refakatinde içeri giren aileler, çocuklarına ait okul çantaları, montlar, kıyafetler ve kişisel eşyaları teslim alıyor.

Tanıkların aktardığına göre, okul koridorlarında ve sınıflarda duygusal anlar yaşanıyor.

Okul kapısında karanfil ve anma notları

Öte yandan, saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencileri unutmayan vatandaşlar, okulun giriş kapısına karanfiller bıraktı. Kimi vatandaşların duygularını kağıda dökerek yazdığı anma notları ve taziye mesajları da kapıya asıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri