Kahramanmaraş’ta otel ve konaklama tesislerinde yılbaşı kutlaması yapmak yasaklandı

Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 22 Aralık 2020 günü saat 10.00’da Vali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplandı.

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “Otel/ Konaklama Tesislerinde Yılbaşı Programları” konulu genelge gönderdi. Bakanlıktan gönderilen genelge kapsamında toplanan Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, belirtilen süre ve günlerde konaklama amaçlı müşteri kabul edebilecek olan oteller veya konaklama tesislerinde sosyal izolasyon ile başta fiziki mesafe olmak üzere temizlik ve maske kurallarına aykırı olması nedeniyle yılbaşı kutlama programı icra edilmesine, eğlence ve balo düzenlenmesine kesinlikle müsaade edilmemesi yönünde karar aldı.

MÜZİK YAYINLARINA MÜSAADE EDİLMEYECEK

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı diğer karar göre ise, oteller ve konaklama tesislerinde disk jokey performansı dâhil canlı müzik icra edilmemesine, saat 22.00’den itibaren ise otel ve konaklama tesislerinde bulunan restoran, lokanta ve diğer otel salonlarında kayıt dinletilmesi de dahil olmak üzere hiçbir şartta müzik yayınına izin verilmeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri