Kahramanmaraş’ta öğrenciler için Mevlit Programı Düzenlendi!

Kahramanmaraş’ta bir ay önce Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen ve 9 öğrenci ile 1 öğretmenin hayatını kaybettiği menfur saldırının ardından, hayatını kaybedenler için KSÜ Merkez Cami’de mevlit programı düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde kurulan Araştırma Komisyonu üyeleri ile il protokolünün katıldığı programda, saldırıda yaşamını yitiren Ayla Öğretmenve öğrenciler dualarla anıldı.

İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller ve KSÜ İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve mevlit ile başlayan program kapsamında, saldırıda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için dualar edildi. Kılınan Cuma Namazının ardından şehit aileleri, taziyeleri kabul ederken, programa katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

Programda birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma vurgusu yapılırken, benzer acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri