Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında birçok ilde maske takma zorunluluğu bulunuyor ve bu illerin başında Kahramanmaraş’ta geliyor. Maske takmayarak büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek diğer insanların sağlığını hiçe sayan sorumsuzlara Kahramanmaraş polisi tarafından para cezası kesiliyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, park, bahçe, meydan, sokak, umuma açık yer, metruk bina, çevre yolları ve il merkezindeki caddelerde incelemelerde bulunan polis ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik de denetimler gerçekleştirildi.
Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun yer aldığı ve drone teknolojisinin kullanıldığı uygulamada, hırsızlık, yaralama gibi çeşitli suçlardan aranan 10 kişi gözaltına alınırken, Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske takma kuralını ihlal eden 16 kişiye de para cezası kesildi.