Boşanma sürecindeki eşini aramak için apartmana gelen ve kapıyı açtırmayınca bina görevlisinin eşine saldıran şahıs, 36 yaşındaki 2 çocuk annesi Kahramanmaraşlı Melek Gül'ü bıçaklayarak öldürdü.
Olay, Köşk Mahallesi'ndeki 14 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, emekli asker olduğu belirtilen İlhan Ş., yaklaşık 1.5 yıldır boşanma süreci devam eden eski eşi Y.Ş.'nin kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine apartmandan çıkan İlhan Ş., bu sırada binanın görevlisinin eşi Melek Gül ile karşılaştı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen saldırgan, hiçbir sebep yokken Melek Gül'ün üzerine yürüyerek çok sayıda bıçak darbesi savurdu.
Hastanede Hayatını Kaybetti
Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, ağır yaralı halde bulduğu Melek Gül'e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Tüm müdahalelere rağmen Gül, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Zanlı Kısa Sürede Yakalandı
Olay sonrası olay yerinden kaçan cinayet zanlısı İlhan Ş., polis ekiplerince kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adli işlemlerin sürdüğü öğrenildi.
Cenazesi Memleketi Göksun'a Getirilecek
Hayatını kaybeden Melek Gül'ün, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Bir süredir Kayseri'de ikamet eden Gül'ün cenazesinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Bozhüyük'e getirilerek defnedileceği bildirildi.