Kahramanmaraş’ın Tanınmış Esnaflarından Mustafa Çiçekçi Hayatını Kaybetti!

Kahramanmaraş’ın tanınmış bakırcı esnaflarından Mustafa Çiçekçi hayatını kaybetti. Çiçekçi’nin vefatı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere iş dünyasında da üzüntüye neden oldu.

Aslen Divanlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Çiçekçi; Selahaddin, Fahrettin, Ali ve Sefa Çiçekçi’nin babası, Recep Diş’in kayınbabasıydı.

Çiçekçi ayrıca MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi eski Başkanı Salih Çiçekçi ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çiçekçi’nin de dedesiydi.

Merhumun cenazesi, 16 Şubat Pazartesi günü ikindi namazının ardından Tanrıverdi Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Şeyh Adil Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Taziyelerin ise Mehmet Tanrıverdi Taziyeevi’nin alt katında kabul edileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri