Eski eşinin evine giden şahıs, çıkan tartışmada talihsiz kadının üzerine kaynar su döküp darbettikten sonra oturdukları binanın 3. katından aşağı atladı. Olayda her iki taraf da hastanelik oldu.
Korkunç olay, 30 Ekim 2026 Cuma günü sabah saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Göktürk Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi.
TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre, M.B. ile bir süre önce yollarını ayırdığı eski eşi H.T. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışma başladı. Kısa sürede kontrolden çıkan kavga sırasında M.B., eski eşi H.T.'yi darp etmeye başladı. Öfkesini alamayan şahsın, çaydanlıkta kaynamakta olan sıcak suyu kadının üzerine döktüğü iddia edildi.
ODAYA SIĞINARAK CANINI KURTARDI
Vücuduna dökülen sıcak su nedeniyle acı içinde kalan H.T., kendini bir odaya kilitlemeyi başararak canını kurtardı. Talihsiz kadın kapı arkasından komşularına seslenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım talep etti. Eski eşinin yardım çığlıkları attığı sırada paniğe kapılan M.B. ise yaşadığı dairenin 3. katındaki balkondan/pencereden kendisini boşluğa bıraktı.
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Beton zemine düşerek ağır yaralanan M.B. ile vücudunda yanıklar oluşan H.T., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan M.B.’nin durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Eski eşinin şiddetine maruz kalan H.T.’nin ise vücudunda 1. derece yanıklar meydana geldiği, genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.