Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Günü’nde Şanlıurfa’yı gezdirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü'nde bir etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Şanlıurfa’ya gezi düzenledi. Programa katılan vatandaşlar, keyifli bir günü geride bıraktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında şehir gezisi düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen programla yaşlılar Şanlıurfa’ya götürüldü. Gerçekleştirilen etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Şanlıurfa Gezisi

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Şanlıurfa Gezisi düzenledik. Hemşerilerimizle güzel bir etkinliği geride bıraktık. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri