Anneler Gününde Şehit Anneleri Unutmadı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun Anneler Günü vesilesiyle şehitlerimizin kıymetli anneleri, değerli aileleri ve gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun Anneler Günü vesilesiyle şehitlerimizin kıymetli anneleri, değerli aileleri ve gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile bir araya geldi.

Onikişubat Belediyesi’nin Expo alanında organize ettiği kahvaltı programında konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, anneliğin kutsiyetine dikkat çekerek, annelerimizin günlerini kutladılar.

Vali Coşkun ise şehit annelerimizle burada yaptığı hasbihalde, “Bugün anneler için özel bir gün, ancak şüphesiz ki şehit annelerimiz, için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları memleketimiz için çok büyük fedakarlıkta bulundular,  ülkemizin birlik ve beraberliği için,  bekası için Aziz Vatanımız için canlarını feda ederek şehid oldular. Bu vesileyle siz değerli şehit annelerine şükranlarımı sunuyor ve hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun. Bizleri de şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın” dedi.

Vali Coşkun ayrıca, programın düzenlenmesinde emeği olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e de teşekkür etti.

Anneler Günü programına şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilimiz  Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanımız  Hanefi Mahçiçek ve kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz katıldı.

Program, şehit annelerimize hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri