Andırın’da Köpeğe İşkence Eden Şahıs Yakalandı: Adli Soruşturma Başlatıldı

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine bağlı Kargaçayırı Mahallesi’nde vicdanları yaralayan bir hayvan hakkı ihlali meydana geldi.

Bir sokak köpeğinin traktör arkasına bağlanarak yolda sürüklendiği anlara ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine güvenlik güçleri derhal harekete geçti.

Jandarma Kısa Sürede Yakaladı

Görüntülerin incelenmesinin ardından olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.Ç. isimli şahıs, 9 Eylül 2026 tarihinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Adli Tahkikat Başlatıldı

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı bilgilendirilirken, yakalanan H.Ç. hakkında gerekli adli süreç resmi olarak başlatıldı. Güvenlik güçleri ve adli makamların konuyla ilgili tahkikatı sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri