Kahramanmaraş Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Andırın Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen program, doğa ve fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi.
8 Kilometrelik Doğa Yolculuğu
Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez ruhunu yaşatmak amacıyla Andırın Kargaçayırı mevkiinde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 150 kişi katıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan programda katılımcılar, bölgenin eşsiz florası ve temiz havası eşliğinde 8 kilometrelik bir parkuru yürüyerek tamamladı.
Fotoğraf Severler Anı Ölümsüzleştirdi
Etkinlik kapsamında düzenlenen "Foto Safari" bölümünde ise fotoğraf sanatçıları ve meraklıları, Kargaçayırı’nın büyüleyici manzarasını, baharın renklerini ve yürüyüş anlarını karelerine yansıttı. Katılımcılar, doğanın kalbinde hem spor yapma hem de sanatsal kareler yakalama fırsatı buldu.
Kontenjanlar Kısa Sürede Doldu
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; "Vatandaşlarımızın doğaya ve kültürel değerlerimize olan ilgisi bizleri çok mutlu etti. Kontenjanlarımızın çok kısa sürede dolması, bu tür etkinliklerin devamlılığı için bizlere güç veriyor" açıklamasında bulundu.