Afşin'de Kentsel Dönüşüm Hız Kazandı! İşte Rezerv Alan Projeleri…

6 Şubat depremlerinin ardından yaralarını sarmaya devam eden Afşin, önemli bir adım daha atıyor.

Deprem konutlarının hızla tamamlanmasının ardından, şimdi de Rezerv Alan 1 ve Rezerv Alan 2 projeleriyle şehrin ticari hayatı canlandırılıyor.

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, projelerin şehrin ekonomik geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.

AFŞİN'DE YENİ TİCARET MERKEZLERİ YÜKSELİYOR

Vergi Dairesi çevresi, 7'ler İş Merkezi, Ulu Cami ve Külliye karşısında hayata geçirilen Rezerv Alan projeleri, Afşin'in çehresini değiştiriyor. Projeler kapsamında, 12 konutun yanı sıra 178 dükkan ve 141 ofisten oluşan modern ticari yapılar inşa ediliyor. Güvenli ve modern bir şehir anlayışıyla tasarlanan bu alanlar, yangın merdivenleri ve güçlü yapı sistemleriyle donatılıyor.

AFŞİN'İN TİCARİ POTANSİYELİ ARTIYOR

Rezerv Alan projeleri, Afşin'in ticari potansiyelini artırmayı hedefliyor. Yeni iş merkezleri, esnafa ve iş dünyasına modern ve kullanışlı alanlar sunarak bölge ekonomisine canlılık katacak. Projelerle birlikte, Afşin'in ticari hayatının yeniden canlanması ve şehrin güçlü yarınlara emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor.

BAŞKAN KIRAÇ: "AFŞİN'İN TİCARİ GELECEĞİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ"

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, projelerin önemine dikkat çekerek, "6 Şubat depremleri sonrası şehrimizin yeniden ayağa kalkması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Deprem konutlarının ardından, şimdi de ticaret ve iş hayatını canlandırmak için Rezerv Alan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu projeler, şehrimizin ekonomik gücünü artıracak ve yeni fırsatlar sunacak merkezlerdir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri