Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi, MBA Okulları Bursa Özlüce Kampüsü'nde

30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek sergi, Çanakkale Savaşı'ndan bugüne kalabilmiş orijinal harp malzemeleri, kişisel objeler ve görsellerden oluşuyor

 Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında MBA Okulları Bursa Özlüce Kampüsü'nde ziyaretçileriyle buluşacak.

MBA OKULLARI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE, ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YIL DÖNÜMÜNDE TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI İŞ BİRLİĞİ İLE HAZIRLANAN GEZİCİ ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE FOTOĞRAFLARI SERGİSİ’NİN YENİ DURAĞI BURSA OLDU.

Çanakkale'de yazılan destanın unutulmaması ve Çanakkale ruhunun gelecek nesillere aktarılması hedefiyle Etik Tur organizasyonu ile yurdun dört bir yanını gezen Çanakkale Savaş Objeleri ve Fotoğrafları Sergisi, 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında MBA Okulları Bursa Özlüce Kampüsü'nde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Çanakkale Savaşı'ndan bugüne kalabilmiş orijinal harp malzemeleri ile kişisel objelerin ve görsellerin yer aldığı sergi, toplam 20 pano ve 20 vitrinden oluşuyor.

AÇIKLAMADA GÖRÜŞLERİNE YER VERİLEN MBA OKULLARI BURSA ÖZLÜCE KAMPÜS MÜDÜRÜ BURHAN YAZGAN, ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE FOTOĞRAFLARI SERGİSİ'Nİ KAMPÜSLERİNDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUKLARINI BELİRTEREK, SERGİYE HERKESİN DAVETLİ OLDUĞUNU KAYDETTİ.

Yazgan, "Şehitler diyarından yurdun dört bir yanına kültür hizmeti sunmak üzere hazırlanan gezici serginin durağı İstanbul'da bulunan kampüslerimizden sonra Bursa Özlüce oldu. Bu sergi, Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanmış bir sosyal sorumluluk projesi. Bu sergi ile vatan için şehit düşen 253 bin evladımızı da minnetle ve sevgiyle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri