Efendioğlu Et’ten 3 Milyon Tl’lik Yatırım

Kahramanmaraş’ta Hizmet veren Efendioğlu Et Market pazara sunmuş olduğu ürünleri kendi çiftliğinde imal ederek güvenilir bir marka haline dönüşmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta Hizmet veren Efendioğlu Et Market pazara sunmuş olduğu ürünleri kendi çiftliğinde imal ederek güvenilir bir marka haline dönüşmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta 5 bin metre karelik bir alanda hayvancılık yapan firma çıtayı yükseltti ve 3 Milyon TL’lik yeni bir yatırımla Kapasitesini yükselmeye karar verdi.

Firmanın yatırım kapsamında 38 dönüm alanda 300 adet büyük ve 500 adet küçükbaş hayvan besleyerek burada kesim işleminden sonra Efendioğlu markette satışa sunulacak

Efendioğlu Et Market ve Kebap Salonu sahibi Salman Demirbanka: “ 50 yıl önce girdiğimiz bu sektöre 1980 yılından itibaren ihracat yapmaya başlamış olup 1990’lı yılların sonlarına kadar körfez ülkelerine ihracımız devam etti. Daha sonra bitme noksanına geldi, ve iç pazarda yeterli kazanç sağlanamayınca bizde Efendioğlu Et Marketlerini kurduk” dedi.

Kebap İşine de girdik

Firmamız ilk etapta özel sektör ve kamu kuruluşlarına et dağıttı. Daha sonra gördük ki bizim kendi yetiştirdiğimiz hayvanlar da kalite daha yüksek olduğu gözlemlendi arz talep doğrultusunda ürünlerimizin satışına başladı. Ancak piyasada ikinci kalite ürünler sebebiyle fiyat tutturmakta sıkıntı yaşadık ama kaliteli imalat sayesinde piyasada hatırı sayılır bir yere gelmiş bulunmaktayız. Kebap salonumuz 10 yıldır hizmet vermekte ve müşterilerimize lezzetli yemekler sunmaktayız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri