Rus gazeteciler sınır dışı edildi

Rus televizyon ekibinden 4 kişi, Türkiye hakkında yalan haber yaptıkları gerekçesiyle 7 Aralık Pazartesi günü sınır dışı edildi.

Rus televizyon ekibinden 4 kişi, Türkiye hakkında yalan haber yaptıkları gerekçesiyle 7 Aralık Pazartesi günü sınır dışı edildi.

Rossiya 1 televizyon kanalının 4 kişilik ekibi, Türkiye hakkında yalan haber yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Rus ekibi, 7 Aralık Pazartesi günü sınır dışı edildi. Türkmen kamplarını izinsiz görüntülemeye çalışırken yakalanan ekibin Lazkiye kırsalında en etkin terör grubu olan ve Beşar Esad'ın Türkiye'deki şebbihaları olarak bilinen Mukaveme-i Suri örgütünün lideri Mihraç Ural ile geçtiğimiz cumartesi günü irtibat kurarak Türkiye sınırından Suriye'ye geçmeye çalıştıkları belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri