Kahramanmaraş Dondurması 17.müsiad Expo Fuarına Katıldı

Türkiye’nin Yerli Üretim Milli Markası Kervan Pastaneleri ALPEDO markasıyla 17.Müsiad Expo fuarına katıldı. Ulusal ve Uluslar arası önemli yayın kuruluşları fuarın açıldığı günden bugüne kadar ALPEDO standına canlı yayın üssü kurdu.

Türkiye’nin Yerli Üretim Milli Markası Kervan Pastaneleri ALPEDO markasıyla 17.Müsiad Expo fuarına katıldı. Ulusal ve Uluslar arası önemli yayın kuruluşları fuarın açıldığı günden bugüne kadar ALPEDO standına canlı yayın üssü kurdu.

İstanbul CNR EXPO da bu yıl 17.’si düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarına Kahramanmaraş’tan katılan Yerli Üretim Milli Marka ALPEDO basın mensupları başta olmak üzere katılımcılara demirci örsünde dondurma dövdürdü. Dünya sektöründe bir ilk olan demirci örsünde dondurma dövme gerçek bir örs ve demir dövme çekiçleriyle yapılıyor.

17.Müsiad Expo fuarında ulusal ve uluslar arası basın kuruluşlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ALPEDO markasının kurucusu Kervan Pastaneleri yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu 21 Kasım da açılışı yapılan Müsiad Expo da TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın elinden altın marka ödülü aldı. Kervancıoğlu; Kanal D, A Haber, TGRT, DHA, El Cezire, tvNet televizyon kanalları başta olmak üzere yirmiden fazla ulusal ve uluslar arası televizyon kanalına canlı yayında Kahramanmaraş dondurmasını anlattı. Kahramanmaraş AKSU TV, Haber46 ve İstanbul 46 TV yayınlarına konuk oldu.

İstanbul’da hemşehrilerimizin sesi olmayı başaran MaraşGezgin Eyüp Kadir Kılcı’nın dün gün boyu fuarda ALPEDO tanıtım standını fotoğrafladı. Kahramanmaraş’tan özel olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fuara katılan Genç Müsiad Kahramanmaraş Başkanı Ünal Çimen, İstanbul’a “Tereyağlı Maraş Baklavası”nı tattıran ve sevdiren Etlioğulları Pastaneleri yönetim kurulu başkanı Battal Gazi Etli, Spinamer Sağlık Ürünleri Doktor Hacı Kutlu, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şekerli ziyaret etti.  Bayilik görüşmeleri için dünyanın önemli ülkelerinden işletmeciler ALPEDO standındaydı.

Kervan Pastaneleri Müsiad Expo’ya ALPEDO süt keçileri sürprizi, fuara katılan ziyaretçilerin dikkatini çekerken fotoğraf çekmek için halk sırada bekledi. Fuara katılan herkese Kahramanmaraş Dövme Dondurması ve Fıstık Ezmesi ikram ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri